duminică, 31 ianuarie 2016

Idei de afaceri traznite

Platformele de crowdfunding sunt deja renumite pentru ideile iesite din comun pentru care anumiti întreprinzatori solicita finantare. In cazul în care sunteti în cautarea unor idei de afaceri mai deosebite am ales pentru dvs. dintre ideile de afaceri interesante promovate în prima luna a anului 2016.

Aparat împotriva sforaitului
Desi sforaitul nu este o problema importanta pentru barbati, femeile nu vad la fel lucrurile. Asa ca teoretic piata pentru un aparat care sa elimine deranjul provocat de sforait este imensa.
Un grup de întreprinzatori americani s-au gandit sa creeze un aparat usor de mici dimensiuni, de forma unei cleme, care creaza o zona silentioasa în jurul sau. Aparatul foloseste o tehnologie inovativa care consta în emiterea unor unde care prin interferenta anuleaza undele produse de sursa de zgomot. Raza de actiune a dispozitivului este de 20 cm, suficient pentru a anula sunetul produs de cei care sforaie.
Platforma crowdfunding: Indiegogo
Suma primita de la investitori privati: 371,808 USD
Estimarea initiala privind necesarul de finantare: 600,000

Sticla care iti spune cand trebuie sa bei apa
Dupa cum bine stiti este foarte important sa va hidratati corect. La televizor ni se spune mereu ca este bine sa consumam cel putin 2 litri de lichide pe zi. Inafara de cantitatea pe care o consumam, la fel de importanta este ciclicitatea cu care bem lichide. Potrivit unor studii recente 65.9% din oameni beau apa doar atunci când simt ca le este sete. Asa ca un grup de tineri întreprinzatori asiatici au venit cu o idee de afaceri interesanta: s-au gandit sa creeze o sticla care masoara cantitatea de lichide pe care o bem si, mai mult decât atât, sa ne atraga atentia atunci când din cauza concentarii în activitatile pe care le desfasuram in mod curent uitam sa ne hidratam.
Platforma crowdfunding: Indiegogo
Suma primita de la investitori privati: 459,061 USD
Estimarea initiala privind necesarul de finantare: 20,000 USD
Nivel de finantare: 2,295% din suma solicitata initial

Jachete cu încalzire solara
Hainele calduroase au fost mereu o provocare pentru creatorii de moda: daca faci o haina care sa mentina foarte bine temperatura corpului in principiu va fi ceva mai groasa, cu linii neclare, si implict mai putin atractiva pentru domnisoarele zvelte, pasionate de moda. Noroc ca a aparut o noua tehnologie de creare a unor tesaturi „inteligente” care capteaza energia solara.
Câtiva intreprinzatori americani s-au gândit sa utilize acesta tehnologie si sa faca jachete elegante care sa asigure un confort termic deosebit pe parcursul unei zile geroase. Jachetele sunt usoare si impermeabile.
Platforma crowdfunding: Indiegogo
Suma primita de la investitori privati: 36,192 USD
Estimarea initiala privind necesarul de finantare: 25,000 USD
Nivel de finantare: 144% din suma solicitata initial

Mouse aerian
Suntem atât de obisnuiti cu mouse-ul calculatorului nostru incât cu greu putem crede ca ceva se va mai schimba. Laptop-urile au un joystick care îti permite sa navighezi fara sa ai un mouse propriu-zis, dar marea majoritatea a celor care lucreaza pe laptop au preferat sa îsi cumpere si un mouse wireless.
A sosit probabil vremea unei schimbari, caci un grup de specialisti a lansat mouse-ul aerian. Nu mai ai nevoie de o suprafata pe care sa plimbi mouse-ul!
Platforma crowdfunding: KickStarter
Suma primita de la investitori privati: 69,159 USD
Estimarea initiala privind necesarul de finantare: 55,000 USD
Nivel de finantare: 138% din suma solicitata initial



Succes!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu